Thursday, August 16, 2012

Salam Nazam Lebaran 1433 Hijrah


Bismillahirahmanirahim,

As salam dear readers & followers,

Sangat lama rasanya cplud tak update Plud's Corner ni. Bizi ngan keje yang melambak yang perlu disiapkan sebelum balik raya nih. Alhamdulillah now dah 27hb Ramadhan 1433 Hijrah. Lagi beberapa hari je nak menyambut Aidilfitri.

Tahun ni setelah 25 tahun beraya bersama family terchenta di Terengganu, cplud akan beraya buat pertama kalinya bersama keluarga belah suami di Pendang, Kedah. Pasti suasana berbeza kan. Pantai timur lain sambutannya dan juadahnya. Tapi yang penting maksud hari raya tu sendiri utk bermaafan dan dengan kesempatan ni dapatlah cplud mengenali saudara mara belah suami. :) Mengeratkan silaturahim sesama muslim. 

~Tak sempat nak design kad raya sendiri, makanya googling aje la~

Di kesempatan ni, cplud dan incik suami ingin mengucapkan

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin
Andai terkasar bahasa, tersinggung dan sume2 la. 0 0 la yer :)

Bagi yang nak balik kampung, berhati2 di jalan raya okeh. Cplud pon insyaAllah tengah malam ni akan memulakan perjalanan balik kampung. Semoga perjalanan kita semua dipermudahkan dan selamat sampai ke destinasi yg dituju.

P/s: Selamat Hari Lahir utk my younger brother yg menyambut hari lahir today. Semoga dimurahkan rezki dan berjaya dunia akhirat. :)

4 comments:

Asmara said...

Selamat Hari raya Miera! moga dipermudahkan segalanya nnti. InsyaAllah.. :D


*psst miera tolong buang word verification kat bahagian komen asyik salah je taip ni. hehe.. ai bukan robot. ;D

Uncle Jonni said...

selamat hari raya ....

cplud miera said...

@kak asmara: slamat hari ry kak.. huhu.. nk kne buang ek? nnt sy try buang. hehe

cplud miera said...

@uncle jonni: slamt hr ry jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena