Friday, October 8, 2010

Opis Punyer Jamuan Raya

Salam & selamat sejahtera semua.
Syawal hampir melabuhkan tirainya, umah terbuka sana sini akan berakhir juga. Nak citer tentang jamuan raya kt opis yg sebenarnye diadakan last week. Tp baru rajin nk update..huhu~ Sgt meriah, wlupon simple tp best..Makanan sgtla byk..hee ;) Masing2 dibahagikan mengikut unit utk bw makanan, so no order2 k! ;) Hand made sumenye, cumenye kitrg juz order sate..maklumla tak lengkap lak raya tanpa sate nih..huhu~ Pelbagai hidangan menarik & tersgt kenyg..Alhamdulillah di atas rezeki pemberianNYA..

Antara hidangan yg sempat di snap ;)

Bos kami terhormat ;)

Barisan pembangun sistem aplikasi ;)

Bersame student praktikal~ina & husna~

Barisan ibu2 & bakal ibu

Zahar control macho

Barisan tenaga kerja laki @ my opis

4 comments:

Aada said...

dr k yg besshh!
kem salam kat dr k mira..
rindu org2 nilai!

cplud miera said...

huhu~ insyaAllah ada ;) mehla dtg nilai klu windu ;)

aiNulHusNa ^-^ said...

baru prasan pic nieh..hehe :)

cplud miera said...

@ainulhusna: hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena