Tuesday, November 1, 2011

Ber'Deepavali' @ PD

Salam & morning to all,

Today is 01.11.11.. Sgt cntek no itewww. uhhu...

Holla.. Tajuk bukan men yer. hahah! Bukanlah bermaksud kami sambut Deepavali tau, no no no!! Kami juz menghabiskan masa sambil me'release tension' pada cuti am tuh. Rakyat jelata ramai bebenor kt PD tu time tuh. Yerla, cuti kan.

Actually cplud tak plan pn nk ikut dorang, even dari last weekend lg dorg dah ajk. uhhu. Tapi bile memikirkan nk lepaskan tension akibat pikirkan koje, baek cplud ikut dorg. Walaupon natijahnya kt muka ni makin gelap. Kulit burn time pi Tanjung Piai pon tak ilang lagik. huahuahua~ Yerla, panas terik kot. Perancangan dorg ni nk gerak dalam kul7 pagi, tapi besela kan, kite juz merancang Allah yg menentukan.

We alls at PD. Ni sume ex unimate cplud + de member kawan yg join same. Soo happening okeh...

Owh, bam bam nya sayeeee...

Juadah kami. Macam2 ado! Hahahah.. Masakan ni sume dimasak oleh kawanku yg rajin, Yani + Fatin...

Yani di samping makanan. uhhuu. Time ni others gi jenjalan n ade yg dh turun pantai. uhhu. Tinggal cplud dan yani jew

Budak bam bam lagik...

Miss Yuyu + Kakni... Bergaya dengan topi baru. ;)

Cplud bersama tukang masak, cik fatin cun kite...

Cik Kema dan Puan Sol. Syok tgk dorang bermandi manda ;)

Ni pulak turn dorang turun pantai.... Air sgt tenang okeh ;)

The last pic.. It's me wif yani n cik as. uhhuhu... Sy tak mandi, juz basahkan kaki cmtu jer. Cuaca panas terik kot.. Okeh, sehingga di sini jer mampu dicoretkan. Babai ;)

P/s: Nnt nak gi memane, try ajk cplud lagi tau! ;)

6 comments:

AYuNG said...

mesti ramai betul org kan..:)

cplud miera said...

@ayung: ramai giler org kot. uhhuu. ayung, best woo tgk korg gi stadium tgk bola ritu ;)

♥♥Cikngah♥♥ said...

nk gmbr2.mira email blh?hehe

cplud miera said...

@cikngah: orait. tp nnt kt umh aku emel kt ko. pic tu kt lptop aku la. uhhu

farhanna said...

seronok x dtg melka?

cplud miera said...

@farhaha: uhuhu.. seronok dtg melaka nih ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena