Monday, December 13, 2010

Debaran Kian Terasa...


Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum pembuka bicara,

1st of all, nk mintak maaf sgt kt pengunjung my blog yg blogwalking kt cni & tinggalkan jejak kt my chat box & tak terbalas. Actually, cplud bizi sgt this weekend ni, smpai xder mase nk bka lptop. Ni pon update curi mase keje sket. Waaaa.Bole ker cmtu? Tp cplud tulis seringkas yg mungkin nih. Nnt cplud akan upload & citer kan aktiviti weekend ritu.

For your information, undian untuk kategori blog Baru 2010 Pilihan baru jer bermula. Kalau korg rasa Plud's Corner ni best & korang suke singgah cni, korang bolehla undi kt SINI dan tuk detail lg, klik SINI. Ni baru undian peringkat pertama. Ingat tau, Plud's Corner ni no 357 dan berada pada Kump 9. Mengikut terma dan syarat BPM, hanya 5 blog utk setiap kumpulan layak ke peringkat ke2. Sume kumpulan ade 10 tau. Tarikh tutup proses undian ni adalah pada 17 Disember 2010 (Jumaat) pada jam 7 pagi.

Actually, menang dan kalah tu adat pertandingan. Cplud tidak mengharapkan kemenangan, tp kehadiran korg sebgai pengunjung dan pengikut blog ni pon cplud nk mengucapkan berbanyak2 terima kasih. Sebab korangla cplud bersemangat nk ber'blogging' ni.

P/s: Tuk semua calon Blog Baru 2010 Pilihan, Gud luck ya korang! Chayook2! Gambatte! Ingatla, bukan kemenangan yg diburu, tp keihklasan ber'blogging' tu yg utama ok ;)

Okeh, yg baek dtg dari Allah swt, yg kurang itu dari kelemahan cplud sendiri. Sekian, wasalam ;)

2 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

Good luck ok

cplud miera said...

@amy: wsalam. thanx amy. klu rs my blog best, undila yer.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena