Wednesday, December 29, 2010

Award from aiNulHusNa

Assalamualaikum,

1st of all, thanx to Una sebab sudi tag akk utk award yg sgt cumil nih ;) Kali ni xder soklan2 yg perlu dijawab. Akk ambik ya award ni una cumil. Thanx sgt2 tau!


Thanx Una

Okeh, cplud nk tag

Cikngah
Fiza
Aada

Masdena
Makteh

P/s: Harap korang sudi terima ya ;) Cam bese, tinggalkan url tanda korg terima award nih. Bye..Oppps,korg,jgn lupa tgk bola mlm nih. Yeah! Chayook Malaysia!!

5 comments:

akalili said...

fiza dh ambk dh..tq..:-)

cplud miera said...

thanx fiza ambik award tuh ;)

CikNgah said...

aku dh ambik dh award tu..yg aritu pn dh ambik.tq mira
http://25minutes-late.blogspot.com/2010/12/awards-from-cplud.html

Cik Aada said...

thanks mira! dah amek dah

cplud miera said...

same2 cik aada ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena