Monday, July 18, 2011

I Like Brown+Pink............. ♥

Salam to all,

Brown + Pink... Nampak cm gorgeous jer kan. huhu~ Brown is my faveret color, papepon nk kaler coklat sampaikan my fren sume kenal yg cplud ni minah kaler coklat. Tapi, bukan nya penggemar makan coklat yer. huhu~ Cam mau theme ni, look nice ;)

Preparation pon blom start lg, tunggu En Tunang daftar PHD baru kitrg start beli belah. Sekarang agak pokai after beli brg umah dan pindah umah baru2 ni. Jangan salah paham pulak, umah tu cplud duk sorg dulu dan sewakan another 2 rooms kt kawan, after kawen baru duk same ;) Papepon, doakan urusan perkahwinan kami dipermudahkan dan berjalan lancar. Amiin ;)

4 comments:

Mrs.aisheiteru said...

are u sure this is ur wedding theme?? pink???

cplud miera said...

nth ler.. aku juz suke kaler nih. huhu~

tikasumaya said...

semoge pe y dirancang berjalan dgn lancar....

cplud miera said...

@tikasumaya : thanx tika ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena