Friday, October 29, 2010

A Video to Share ~Cinta Sejati~

video

Salam Jumaat penghulu segala hari..
Pada hari Juamaat yg mulia ni, cplud nak share 1 video ngan bloggers & readers sekalian. Rasenya sume dah tgk video ni kt FB sbb ramai dh org share video nih. Terharu sgt tgk dan hayati lirik lagu ni, dapat video ni from my dear Mr A, ~ilysm~ thanx dear. So hari ni asyik nk ber'feeling' jer, maklumla sebab tension interview semalam. Yg penting sy dah usaha, dpt ke x tu belakang kira. Takpela, asalkan dapat pengalaman interview. Ok la, nak bg sedikit tips secara general la bg sape2 yg bakal dpt interview gov ni, korang kne byk tau isu2 semasa, sgt penting ok! Bidang tugas of course kene tau jugak. Environment tempat bakal nk kerja tu pon kne study jugak. Tp cam cplud ni interview tuk dpt permanent position kt tempat keje skrg nih. Berdoa & tawakkal jer dariNYA. Ade rezeki dptla, klu xdpt kite cube lg yer len kali buat kwn2 interview skali smlm. Jgn frust, mgkin ade rezki laen & hikmah tersembunyi.

Ok2, cplud agak menyimpang dari tajuk sebenar. Padahal nk citer pasal cinta sejati. Di kesempatan ni, cplud memohon agar korang mendoakan jodoh kami, setakat ni kami juz merancang, tp yg mentukan adalah Allah yg Maha Esa. Jom kita sume menghayati lirik lagu kekasih from Devotees.

KEKASIH BY DEVOTEES

Kasih telah terbina sebuah mahligai

Menjadi tanda Agungnya cinta kita
Kasih telah ku binakan sebuah istana
Menjadi tanda cinta sejati

Megah menghiasi taman kasih kita
Dan diringi haruman firdausi
Dikaulah permaisuri di hati suami
Penyejuk mata penenang di hati

Tapi angin yang mendatang
Bagaikan badai yang melanda
Kau pergi dulu tanpa menunggu ku
Kerna takdir ku relakan jua

Kekasih akan ku pahatkan doa ku
Di dalam lena dan jua jagaku
Kekasih akan ku sirami pusaramu
Dengan cinta sejati

Andai takdir kita bersama lagi
Ku ingin hidup bahgia bersama mu

Selamat menghayati lirik lagu ni ;)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena