Monday, November 29, 2010

BERANI MATI: BLOG AKU BEST!


Bismillahirahmanirahim,
Berani mati! Aku mmg berani mati masuk segmen ni. Tgk header Ben ni pon korg dh tau kan segmen dari blogger hebat, Ben Ashaari. Klu korg berani, joinla segmen ni. Okeh, aku dengan bangganya ckp blog aku ni best wlupon follower aku 100 pon xsmpai. Huhu~ Tp xper, 1mase nnt akan cukup gk malah lebih lg. Kira ok pe aku de blog, ade lg org kt luar sane yg xder blog kn? kn?

Actually, blog ni pasal makan2, masak2 sbb aku ni penggemar makanan. Heheh~ Tp bkn setakat mkn jer, ade jugak tips2 & information tuk dikongsi, juga coretan hidup aku jugak. Pendek kate, sumenye la ade kt blog aku nih.

Utk pengetahuan sume, blog aku ni dah berumur 3bulan 2minggu 4hari. Wah, complete aku bg tuh. Heheh~ Tujuan aku wat blog ni pada asalnya nk letak resepi2 ringkas org bujang cm aku ni masak, pastu nk share tmpt2 makan yg best yg mgkin korg xpnh pegi pon. Tp aku rs cm seronok lak bile rmai org kunjung blog aku ni, follower pon bertmbh wlupon xla sehebat blogger2 terhebat kt luar sane tuh. Ni yg menaikkan semngt aku tuk ber'blogging' nih.

Sasaran UV aku tuk thun dpn, klu boleh aku nk 200 UV tuk 1 hari. Sasaran jgka pendek aku pulak, aku nk dapatkan 100 follower & akan de gift tuk sape blogger bertuah ke100 yg follow blog aku.

Okeh, ni saje kot. Pnjg2 sgt nnt korg xlarat bc lak.hehe~ K, adioos ;)

4 comments:

Cik Aada said...

wahhh...chaiyok2 cplud!!
clap clap!!
belog den underground tak le masok
ala ala underground band le plak
hahaha

tengs ats tag tesebut
haru den nak jawab..hihi

cplud miera said...

cik aada kne jwb..nnt cplud kasi adiah baeek punyer. tp bkn kebendaan la.heheh~ dh jwb, nnt link kn kt entry tu, nnt cplud bg badge Plud's Corner ;)

ShueQry said...

Hi, ShueQry di sini, apa khabar? terjumpa blog ni dari link dari blog Ben Ashaari...

you got nice blog here..Tapi, jujurnya saya mengaku I have to wait 7 minutes for the page to fully loaded..owh..anyway, ini teguran dari seorang kawan, untuk kebaikan sesama kita..

friends gave the best in each other, rite?

-ShueQry-

cplud miera said...

@shuquery: teguran diterima. ok tq. template ni berat kot. thanx atas pengakuan jujur anda. accepted!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena