Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!


Assalamualaikum readers.
Kali ni cplud nak join segmen: SAYA SUKA BLOG AWAK LA! daripada blog En Ben. Tetibe terpanggil tuk sertai segmen ni. Huhu~ Thanx to Ben coz selalu jer ceriakan dunia blog ni dgn berbagai contest dan pertandingan. I like it! :)

5 blog yg sy sgt suka baca!
--> Kak Ummi
--> Kak Hana
--> Kak Nor
--> Kak Yatie
--> Makcik Manggis

Sebab sy suke kesemua blog di atas:
Of cozla sy suke sgt bc blog2 yg sy sebutkan kt atas tu sbb blog2 tuh sume menyajikan pelbagai resepi menarik. Tiap hari mesti singgah tgk resepi & sy berazam nk jd sorg yg pndai masak cm dorg. Maklumla sy ni budak baru belajar. Memasak ni satu hobi bg sy, cume kdg2 mls jugak bile keje menimbun. Kadang2, masak ni bole membuatkan sy release tension ;)

Untuk pengetahuan sume, sy mengetahui segmen ni dari En Ben Ashaari, sorg blogger yg mantap & hebat dlm dunia blogging nih. Korg leh klik SINI klu nk join segmen ni k ;)

Okeh, sekian sajer tuk kali nih yer ;) Harap masih berkesempatan lagi dlm segmen ni..Huhu~

14 comments:

Yatie said...

Salam Dik,
Terima kasih singgah blog akak..terharu rasanya adik menghargai blog akak yg tak seberapa tu...moga ceria2 selalu...

cplud miera said...

wsalam kak yatie ;) sy mmg mengikuti blog akk dari dulu sebelom sy de blog lg

cikmanggis said...

Salam miera..terima kasih sebab suka blog makcik.wah seronoknya:)p kembang kempis hidung Acik Manggis hehe.Selamat maju jaya dalam semua bidang yang miera ceburi...

Matika Love 131020 said...

jom singah blog saya...saya jemput awak ni...saya dh join dh sama mcam awak.

hana said...

salam miera...
tima kasih atas penghargaan n gud luck dear! mudah2an berjaya.....

cplud miera said...

@kak hana+cikmanggis: wsalam. thanx atas doa kalian. amiin ;)

K.Nor said...

salam miera.. wahh terharu gitu.. satu penghargaan buat k.nor. erk.. rasa cam terima award la pulak! heheh

k.nor tak terror cam dia org yg pandai masak ni tau.. hehe tp kalau nak pandai masak mudah jer, kena rajin mencuba dan mencuba, jgn putus asa kalau sekali dua gagal..
smoga miera sukses dlm apa saja yg miera ceburi ya.. thanks

cplud miera said...

wsalam kak nor. hee..thanx doakan sy..amiiin

nurazzah8 said...

Salam ziarah dan salam perkenalan...

saya pun dah join segmen nijugak ...
kom jenguk di blog akak:

http://nurazzah8.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nnati akak follow ya blog ini..

Kak Azzah8

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..selamt berblogging dn maju jaya..huda 4low blog neyh jgk ^^,
ader mase terluang, snggah la cni ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

Ummi said...

Salam Cplud...thanks kerana sudi jenguk dapur akak dan menyukainya...Akak seorang yg bekerja dan masa di dapur jugak agak terbatas...masak pun yg sempoi2 jek, kalau yg complicated tuh kena tunggu cuti2..tu pun kalau x kemana..hehe, moga apa yg dishare akan bawa manfaat kepada kita sama2...thanks again dan salam sayang dari Home Sweet Home.

Cik Gallus Gallus said...

akan saya terjah blog lain ;D

cplud miera said...

@azah: akk dah jenguk blog azah.thanx jenguk n follow cni

@huda: thanx jenguk cni n doakan blog ni berjya.amiin

@kakummi: wsalam kak. semoga kite semua same2 sukses. suke resepi2 dr blog akk ;)

@cik gallus: thanx singgah cni

cplud miera said...

@matika love: thanx sudi jenjalan cni..orait

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena