Tuesday, March 27, 2012

Strawberry Milkshake

Bismillahirahmanirahim,

Salam dear readers & followers,

~Strawberry Milkshake~

Dipersembahkan delicious Strawberry Milkshake fresh from Strawberry Farm, Cameron. Penyediaan yang mudah, just blend strawberry with fresh milk. Kuantiti strawberry terpulang pada individu. Rasanya lemak manis. Sedap. Bagi yang kurang gemar minum susu macam cplud, strawberry milkshake ni sesuai untuk menggantikan susu segar tuh.

Yummy yummy... Strawberry Milkshake yummy air tangan incik suami terchenta :) Hiasan strawberry bentuk bunga tu pon incik suami jugak yg bikin. Awesome :)

To all readers, selamat mencuba! :)

6 comments:

Kamalia said...

strawberry milkshake sangat sedap..
dah lama tak buat..nanti kalau rajin nak buat jugak,skang musim strawberry..

cplud miera said...

@kamalia: hehe.. sgt syedap.... tak tau pulak skrg musim strawberry. hehehe :)

anisalya said...

memang nampak sedap. pergh...

kak ijan said...

Owh cantiknye gambar.. kak ijan rasa nak makan2 je terus :)

cplud miera said...

@kak ijan: ni husband yg snap kak. klu sy snap, xderla cantek cenggini. hehe

cplud miera said...

@anialya: hehehe.. syedap ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena