Saturday, November 13, 2010

Masa Utk Ber'PASTA'

Bismillahirahmanirahim..
Tgk tajuk xley blah kan? kui kui..Sebenarnya lame dah teringin nk p mkn pasta ni. So, 2 mlm lepas ajk my housemate mkn Pasta kt Pizza Hut Nilai. Pastu kn de mcm2 lak insiden berlaku hari tu. Ade yg mengembirakan dan ade yg sedih. Haha~ Bercampor sumenye. Mase kt Pizza Hut, kitrg ni geram sgt sbb waiter yg ambik order tu tersilap ambik order kwn cplud sorg nih. Tggu punye tgu, org laen yg dtg lg lewat dr kitrg dh siap mkn. Aduyaaai, cian kak ija. Kitrg bengang jugak la kan, dtg awal la jugak tp dpt lmbt giler. Smpai terpkse bungkus jer wat blik mkn kt umh pizza tuh. Kitrg ber3 yg len, cplud,yaniez and ain mkn pasta. Huhu~ Jomla layan pic kami nih yer ;)

~Spagetti with tempura..mcmtu la lebih kurg name die. Cplud + yaniez order yg ni~

~Ni ain punye, spagetti carbonara~

~Garlick bread..men bedal jer..xsilap cplud, garlic bread kot. Terlupe lak name roti ni~

~Muchroom soup~

~Lasagna~

~Revive..slurrrrrp..kenyang ;) ~

~Kak ija + yaniez~

~Alhamdulillah..muka kekengangan ;) ~

Rasenye smpai cni je kot segment Jln2 cari Makan kali nih..huhu~ Semoga terhibur..wasalm ;)

2 comments:

sitinoor said...

thnx cplOde,blnje pasta!!:D

cplud miera said...

ur welcome ain ;) nnt giliran ko lak blnjer aku..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena