Friday, November 26, 2010

Penghargaan Dari Cplud Miera

Assalamualaikum readers sekalian.
Kali ni cplud miera dengan berbesar hati nya ingin memberikan sedikit penghargaan kepada pengunjung Plud's Corner yg telah byk membantu cplud dan mendorong cplud utk bergiat gigih dlm bidang blog nih. Takdela pape sgt, cume cplud nk bg Plud's Corner Badge kpd blogger bertuah seperti disenaraikan dibawah. Diharap sudi tuk menerimanya k ;) Actually, cplud bru je siap design badge ni tau, dgn hasil usaha & kreativiti sendiri, tp xla lawa pon. huhu~ Seperti biase, adela soklan sket utk dpatkan badge nih tau. Korang nk tau cmne cplud pilih? Cplud pilih berdasarkan blogger yg rajin tggalkan msg kt SB cplud nih. Maknenye dorg rjin melawat blog nih. Bg sesape yg xtag tu cplud minta maaf, rmai sgt sbnrnye, xper, len kali cplud tag lg k ;)

~ Taraaa..Inilah badge yg cplud ckp tuh. Nampak xseberapa pon kan. Tapi xperla, ni tande penghargaan cplud kt korg ~

Soklan yg korg kne jwb tuk dapatkan badge nih:
Blog anda berkisar tentang ape yer?
Kenape korg rajin singgah cini?
Harapan korg utk mase depan Plud's Corner


Blog Bertuah:
-Ida
-Aiyu Esa
-Fizzo
-Budak Botak
-Cikgu Tie
-Gadis Kampung
-Kak Anim
-Kak Pia
-Carr Jalil
-Byna

-Solehah
-Nisa

-Azah
-Akalili

-Cikngah
-Ben Ashaari (walaupon beliau xpnh komen kt SB cplud, tp cplud bg badge sbb byk tips utk blogger baru yg telah dikongsikan)

Okeh, sekian sajer. Diharap agar korg sume suke ngn badge cplud nih. Syukran sgt2 sbb sudi luangkan mase bertandang ke Plud's Corner nih yer. Dah ambik badge ni, tinggalkan url korg kt ruangan komen bwh ni tau ;) Adioos




13 comments:

byna said...

tq akak cumil..byna amek ni..
http://bynakeroppi.blogspot.com/

BEN ASHAARI said...

terima kasih ... hehe..

cplud miera said...

@byna: amekla ;) jgn lupe link ke cni.

@ben: cplud berbesar hati en ben sudi menerima badge yg xseberapa nih ;)

Budak Botak said...

bdk botak dh amik, he3...

http://budakbotak11.blogspot.com/2010/11/award-lagi-hari-nie.html

rozect said...

amat2 berbesar hati..
canti sangat! tq cplud

iDa_MutHiaH said...

http://miss-ida.blogspot.com/2010/11/dapat-award.html

hi! thanks ye..;)

rozect said...

Tq so much!
Dah amik dan jawab soalan2 itu
Sila lah lihat di "Dapat Hadiah Penghargaan..hoooray!"

nurazzah8 said...

Salam,

ok akak dah ambil tag penghargaan..

terimakasih banyak...

rajin-rajin lah jenguk blog akak ya..

http://nostalgialama.blogspot.com/2010/11/penghargaan.html

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah sini..terima kasih 4low blog huda ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

cplud miera said...

@bdk botak: thanx sudi ambik badge ni

@ida: ur welcome

@rozect: ok nnt cplud jenguk blog cikgu

@azah: same2 akk..dh jenguk n komen kt blog akk ;)

cplud miera said...

@huda: thanx jugak sudi singgah cni yer

CikNgah said...

miera...aku sudah jawab..t ada ms baca la yer ;-)
http://25minutes-late.blogspot.com/2010/12/jawab-jangan-tak-jawab.html

cplud miera said...

@cikngah: ok,aku dh bc..tq sudi jwb. ambikla badge tuh, aku tgk ko xambik pon. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena