Monday, November 29, 2010

Satay @ Kajang


Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum buat pengunjung Plud's Corner..
Kali ni cplud nk post pasal satay kt Kajang. 2 hari lepas cplud g mkn cni ngn Mr A. Bukan sate kt Hj Samuri, tp juz kt tepi jln cm warung. Ade byk jugak gerai jual satay. Makan sambil hirup udara mlm yg segar. Kat Kajang ni mmg terkenal ngn satay, cplud pon xtau nape satay jd trademark bandar Kajang nih. Jom layan pics satay nih..yum yummy ;)

~Satay ayam + daging~

~Kuah kacang my faveret ~

Sekian jln2 cari mkn kali nih. Nnt de tmpt mkn best, cplud share kan kt cni. Wasalam ;)

11 comments:

man yusoef said...

satay kajang ni best sebab daging bnyk dan kuah sedap!!!

cplud miera said...

@man: yup, thats rite ;) tetibe terasa nk mkn lg..aduyaai

efa nur said...

waaaahh..i like satay kajang...sbb efa org kajang..hehe

yeeaahh..!! hidup satay kajang..hikhik :D

cplud miera said...

@efa: sate kajang sedap kan. dulu cplud igtkan kt kajang juz de sate samuri jer. tp cm byk lak warung sate..best wooo!

cplud miera said...

@efa: nnt cplud nk share 1 lg tmpt mkn kt kajang yg kitrg g smlm..huhu~ tungguuuuuuu..tp mesti efa dh slalu pegi tmpt nih

Siti said...

huhu sedih tak penah makan satay kajang.. :(

cplud miera said...

@siti: jgn sedih ct..nnt dtg kajang byk warung2 sate tau ;)

Amy Syaquena said...

salam...

terliurnya hu3...

p/s:amy follow sini,happy blogging ye..

cplud miera said...

@amy: thanx emy ;)

Peri PiA said...

salam

thanks ,sure nak tlg buat header utk akak?

size akak xkisah janji muat blog :)

yum2..dah lame xmkn sate

cplud miera said...

@pia: akk emel jela kt sy pic2 tuh. nnt sy watkan. lau xcantek sory la yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena