Friday, June 10, 2011

Alhamdulillah..selamat sudah...


Bismillahirahmanirahim & Salam to all readers,

Tanggal 3 Jun 2011, diriku telah sah menjadi tunangan kepada MrA, Alhamdulillah. Majlis yg tidak dirancang dari awal, persiapan pon last minit. Huhu~

Doakan hubungan kami hingga ke jinjang pelamin dan berkekalan hingga ke syurga. InsyaAllah. Bersyukur sgt ngn kurniaanNya. Now, rs diri ni makin disayangi, cewaaah ;) Sila jgn muntah disini ya,hehe~

Next cplud akan citer pasal persiapan last minit tuh dan juga hantaran tunang on my e-day pada 3 Jun 2011 yg lepas. ;) Salam

P/s: Credit to my dear sis yg snap pic ni ngn baek & cun ;)

4 comments:

anymz said...

tahniah miera..:)

cplud miera said...

thanx kak anymz ;)

Nieza said...

Tahniah dah jadi tunangan org semoga sampai ke jinjang pelamin pula nanti:)

cplud miera said...

thanx nieza. amiin. moga dipermudahkan urusan ke jinjang pelamin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena