Friday, June 10, 2011

Sekitar Cplud's E-Day....

Salam to all readers,

Seperti yg dijanjikan pada entry yg lepas, cplud nk citer sket tentang majlis serba ringkas yg berlangsung pada 3 Jun 2011 yg lepas. Pastinya pada pasangan bercinta berazam utk merealisasikan percintaan mereka ke alam pertunangan seterusnya perkahwinan. Begitu juga cplud. Sangat mengharapkan agar cinta kami ini diredhaiNya dan berkekalan hingga ke syurga.

Alhamdulillah, 1 step dah lepas and 1 more step to go untuk merealisasikan impian percintaan kami. Sangat bersyukur memiliki family yg sgt menyayangi diri ini dan bersusah payah mengadakan majlis tuk puteri bongsu mereka ni. Tapi sygnya, pic ngn family dan fmily tunang xsempat dirakamkan. Bizi sket time tu, after sarung cincin, trus mkn. Tu yg lupe bergambar ngn diorang.

Majlis dimulai dengan sesi perbincangan antara ke2 belah pihak keluarga. Mase ni cplud kt bilik dan xberapa dengar butir bicara mereka. Yang pastinya tentang kami ber2 hal yg dibicarakan. Duk dalam bilik, dup dap dup dap menunggu my sis yg sulong bw ke ruang tamu. Oh yer, sebelom terlupa, majlis cplud ni xder pon pelamin tempah, cukuplah sekadar tirai yg dihias serba ringkas oleh my family. Thanx sgt tuk my dear family, luv them all.

My dear sisters and sis in law bersama anak masing2.

My cayang2. Cek mie luv u all tau. Tanpa mereka, xberseri umh cplud nih. Sangat meriah ngn kehadiran si tecit yg comel2 sume.

Tak dilupa jugak my frend, Saidatul sbb sudi dtg ke majlis pertunangan cplud. Ade lg jemput yg laen, tp dorg ade hal xdpt dtg. Cplud kawan ngn saidatul from sek rendah until menengah, berpisah bile masing2 masuk universiti dan aktif contact mase dah keje. Alhamdulillah. Thanx jugak tuk adik saidatul yg sudi dtg yer. ;)

Saat yg mendebarkan telah tiba, teringat kata2 ibu en tunang (MrA).. "Pasni mira dah jadi tunangan azuan". Mase tu mmg terharu sgt, sejuk tgn sume. Thanx makcik, cplud janji akan menjaga hubungan kami sebaiknya sehingga ke jinjang pelamin dan seterusnya hingga ke syurga. Amiin

Finally, cplud menjadi tunangan my dear MrA. I luv u so much till the end of my life. Sangat bersyukur kerana dipertemukan dengannya. Tanggal 23 Julai 2005 masih segar di ingatan. Saat permulaan cinta kami. ;) Tersengih tetibe bile terigt time tuh. kihkihkih~

Alhamdulillah di atas kurniaanMu Ya Allah. Akan ku jaga cinta ini sehingga ke akhirnya. Semoga kami kuat utk menghadapi dugaan dan cabaran idup yg begitu mencabar ini dan semoga kami bersatu sbg suami isteri satu masa nnt. Amiin

4 comments:

example010 said...

waduh2.. terharu bace.. hihihi.. sungguh menyentuh kalbu..

cplud miera said...

thanx my dear fiancee

sue a.k.a umi akif said...

tahniah dh tunang erk....

cplud miera said...

thanx kak sue ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena