Friday, July 22, 2011

Kursus Team Building


Salam to all,

A quick update from cplud. Today kene pegi Kursus Team Building anjuran USIM. Waaaaaaa :'( Saya sgt tidak bersedia. Yesterday dapat call dari HR wajib pergi kursus ni. Dahla ngn tension keje tak berapa nak siap. Esok user dah nak pakai. Owwh, sy sgt tension! Tengok pic kt atas pon tau, orang pon boleh telan klu cenggitu.

Dahla tomorrow is my big day. My Anniversary ngn En Tunang yg ke 6. Dah lame tunggu nak wat entry jiwang punyer, tp x dapat nk update. Ni pon curik mase update sambil siapkan keje tertunggak. Oh tidaaaaaak!

Diharapkan sumenya berjalan lancar dan dipermudahkan urusan. Jauhilah dari sebarang perkara tidak diingini sepanjang kursus saya. Kul 11 ni nk kene gerak dah. Diharap jugak user saya dpt gunakan sistem sy dengan baik. Harap2 xder masalah. Amiiiin

Mode: Frust xdpt celebrate anniversary ngn En Tunang dan buat entry khas sempena hari kami tuh. ;(

2 comments:

Mrs.aisheiteru said...

oooo tak nak pegi kursus sbb nak g dating la ni! hahaha

cplud miera said...

xder mknenye. tunang aku ade kelas la weekend

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena