Friday, July 15, 2011

Saya Mau Ini!!!

Salam ceria,

Update kali tak tau nk tulis ape, cume yg ade kt minda sy, saya mau ini!!!

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Tapi bukanla exactly cm kt atas ni, eden x mampu ler. Setakat ni yg bermain di minda, nk cr peti ais 2nd hand. En Tunang ckp, nnt pas kawen, kite beli yg baru. Wat sementara boleh pakai yg 2nd hand dulu.

Memandangkan cplud duk Nilai, tadi google de jumpe kedai area Nilai3 yg jual barangan elektrik terpakai. Esok nk pegi survey tgk cmne. Nampak cam dekat je ngn umah, papepon esok redahla cari kedai nih...


Dah 1 week kt umah sewa baru ni, seksa rasanya x der peti ais, cplud juz gune polistrine box jer tuk simpan lauk masak dan jugak sayur. Tu pon tiap hari kne beli ais nk bagi ayam dan sayur tahan. Ooooh, keciannya saya ;( Tapi balik jer keja, ais dah cair dan kne beli ais baru. Everyday mcmtu ;( Nak masak pon jd xder mood ;(

Camni la rupa polistrin box yg cplud pakai. Pic ni google jer.

Later on, sy mau ini pula... Sila jgn marah sy yer En Tunang...huhu~ Kalau boleh nk yg manual punyer mesin basuh. Lambat lagi pon xper.. ;)


Sekian tuk kali nih. Salam ceria dari plud miera.. ;)

4 comments:

Qaseh said...

alang2 beli...beli je terus yg baru...nnt pas kawen xsusah nak beli lain.

xpun minta kawan2 hadiahkan peti ais sbg hadiah kawen nnt.

cplud miera said...

@qaseh: wah,cdngn yg bagus. tp sape la nk hadiahkan peti ais yer. bertuah bebenor..hihi..tula, nnt tgkla cmne, try cr baru trus kot

Anonymous said...

di mana ye kedai brangn tpakai ni? cm bmint jgk nk mjenguk :)

cplud miera said...

@anon: kt nilai3 ade kedai barangan terpakai. tp xbyk choice sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena