Thursday, August 11, 2011

Setahun Sudah....

Salam Ramadhan to all,

Alhamdulillah, usia Plud's Corner sudah menjangkau 1 tahun pada hari ni. Banyak liku2 dalam berblogging ni sepanjang sethun cplud berblog. Sometimes tersgt rajin update dan sometimes sgt mls smpaikan 1 bulan tu 3 entry je pon ade. Huhu~

Di kesempatan ni cplud nk ucapkan ribuan terima kasih kepada readers sekalian dan juga para blogger yg support dan rajin berkunjung ke blog cplud. Alhamdulillah bertambah kenalan di alam maya ni disamping dapat mengasah bakat dalam bidang masakan.

♥ I Love Blogging ♥

I Love Cooking ♥


Akhir kalam, salam sayang dari cplud utk semua....

2 comments:

Cik Azizah said...

tahniah..setahun sudah yer..hehee

cplud miera said...

@cik azizah: tq cik azizah ;) Alhamdulillah 1thun sudah usia Plud's Corner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena