Friday, October 28, 2011

Debaran Menanti.......

Salam to all,

Esok 29 Oktober 2011, bergemalah Stadium Shah Alam dengan sokongan penyokong masing2 dalam saingan akhir Liga Piala Malaysia 2011. Cplud tidak ketinggalan untuk meniupkan semangat buat pasukan sokongan PETEH GANU PETEH!!

Hampir 10 tahun menunggu detik bersejarah, akhirnya thun 2011 mencatatkan Terengganu layak ke pentas final Piala Malaysia dengan turun gagah menentang pasukan HOBEN JANG HOBEN!!

Actually dalam Malaysia ni, cplud juz sokong 2 negeri jer, Terengganu Negeri Terchenta dan Negeri Sembilan. Both of them mmg cplud sokong, tp untuk malam esok of course sokongan padu untuk Terengganu. Bola tu bulat, dan sape2 pon boleh jadi JUARA. Oleh itu, cplud dengan ini hanya dapat memberikan sokongan padu buat Terengganu agar berusaha beraksi dengan paling terbaek menentang Negori.

Skuad Bola Sepak Terengganu

P/s: Menang dan kalah adat perlawanan. Jangan takut menghadapi kekalahan sekiranya telah berusaha sehabis mungkin. 1 pesan cplud, juz buat yg terbaek. Skuad PENYU terbaek!!!!

8 comments:

AYuNG said...

ehem2...p shah alam x? eheh~~

cplud miera said...

@ayung: xpegi pon ayung. ade bengkel kt Melaka weekend nih ;( nnt mlm esok skip la sesi mlm tuh, nk tgk bola. uhuhuhu

iwanz said...

HOBEN JANG HOBEN....

cplud miera said...

@iwanz: uhuhhu.. PETEH GANU PETEH!!

♥ MS ♥ said...

hoben jang hoben ^__^ peteh ganu peteh ^__^ dua2 fevret. . aduih ---------"

cplud miera said...

MS: tulah, 2 2 pasukan fav tuh ;)

cik wanie Lovela (CWL) said...

N9 MENANG...ganu pun best juga

cplud miera said...

@cwl: uhuhu.. xperla. yg pntg ganu men best! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena