Monday, October 10, 2011

Last Entry 4 Raya!!


Assalamualaikum to all readers,

Lame cplud x bersiaran kan.. heheh~ Okeh, ni last entry for raya dan kali ni cplud akan citer tentang Jamuan Raya PTM iaitu opis tempat cplud koje. Meriah sgt majlis raya ni, kitrg sume wat pot luck, masing2 bw makanan utk dirasai bersama. Jum kite tgk pe yg menarik sepanjang majlis nih yer ;)

Bersama opismate...

Deserts....

Main dishes... Soto, sate dan rendang...

Sandwish sedap hasil air tangan nad...

The cakes....

Puding sagu kak maz...

The bosses...

Syok betul minah cplud makan... ehhe

The last pics, mempersebahkan kami yang ceria! Sambil pgg hamper hadiah kemenangan utk Gerai 1 Malaysia pada Jamuan Raya Usim yg lepas...

Okeylah, sekian la tuk kali ni. Pic kali ni juga cplud ambik dr fb en supian, sbbnye x bawa kamera time majlis. Thanx yer ;)

4 comments:

akalili said...

cplud msk mnde utk jamuan tu?

cplud miera said...

@akalili: uhhu..kite msk bihun singpore n goreng kopok. tp pic nye xder la fiza. hehe

aiNulHusNa ^-^ said...

wah..bestnyr :)

cplud miera said...

@husna: huhu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena