Friday, January 20, 2012

Suka Suki Photoshoot #3: Spy Mission 3.3.1+2

Salam to all readers,

Lame lak tak post pasal photoshoot. Lately bizi sket urus our wedding, so kami jarang ler photoshoot. So, kalini cplud nk share la hasil photoshoot kami yg di'snap' oleh En Nikon tunang cplud dan di'setting' oleh encik tunang.

Tema our photoshoot kalini adalah SPY misi 3.3.12.. Dirakam sekitar jam 6petang di bumbung letak kereta Terminal1, Seremban. Okey, lets our photo told everything.................

Uhuhu~ Ade gk pic yg agk kekok. huhu~ Papepon, bestla jugak photoshoot ni, ilang stress kerja. Wasalam...

4 comments:

AYuNG said...

perghh...6pg? awal gila...
guna stand ker? snap sndiri jer ehhh...

Mrs.aisheiteru said...

fuyoooo! machola. tapi part kasut mcm tak kena! hahaha

cplud miera said...

@ayung: 6ptg la yung ;) snap sendirik jer

cplud miera said...

@aishiteru: errrk. hahahah.. tang kasut tu pulak xkena. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena