Tuesday, February 21, 2012

Wedd DIY #7: Banting Kawen

Salam dear readers & B2B semua,

A week & 4 days to go.........

Hurrm.. Tak tau nak cakap ape perasaan skrg ni.. Happy? Of course la kan. 6 tahun kami menyulam kasih, msti tak sabar nk disatukan. Yeaaaaaaaaa~ Opps, ter'over' sudah..

Okeyla, kalini nk continue DIY wedding pulak. Banting kawen sy udah siap! Alhamdulillah. Cplud design sendirik jer, then antor print kt kedai. Cplud antor print kt kedai yg same ngn TQ tag smpai org tu ckp, 'sy igt awak dah kawen.. yela, dari tahun lepas dtg sini..' hehe~ Mane taknya, mase dtg tuk print TQ tag tu, 4,5 kali dtg. Sbb de problem ngn design la, tukar design tu, design nih. Hehehe~

Banting ni cplud design tak heavy sgt, juz simple jer. Yang penting, maklumat tu sampai kt sume. Uhuhuhu~

Taraaaaaa~ As simple as that!

Print 2 helai ni dapat RM50, klu print 1 je RM30. Cplud tak amek kaki die, juz banting jer. Nanti pandai2 menggantung sendirik. Hurrrm, alamaak! Tak design lagi Wedding Signage. Penting gk tuh.. Kene cepat nih. huhu~ Okeyla, sekian dulu.. Wasalam.....

3 comments:

akalili said...

comey la banting mira..print ktner ni?

cplud miera said...

@akalili: tq fiza. prit kt kedai banting semarak

Fab Furq said...

We love DIY . We love to give low price printing for DIY lover . Do visit us at www.ijabdanqabul.com yerr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena