Tuesday, March 13, 2012

♥ Our Sweet Momento of 3.3.12 ♥

Assalamualaikum to all readers out there,

Alhamdulillah... Majlis walimah kami berjalan dengan lancar walaupon cuaca kurang elok dengan hujan yg agak lebat sejak 3 hari sebelum majlis kami. Sebelum tu, cuaca agak panas sehinggalah menjelang majlis walimah kami, hujan turun agak lebat.

Tapi kami percaya, hujan yg Allah turunkan adalah rahmat penubuhan sebuah lagi masjid di sisiNya. Alhamdulillah...

Buat tatapan kengkawan, readers dan sume yg megenali, cplud uploadkan beberapa keping gambar kahwin Cplud Miera ♥ Kucing Oren pada 3.3.12 yg lepas... TQ to my photog, Zahir Turion atas pic yg cun tersebut.. Can't wait to see album kawen kami.

P/s: To my photog, cplud de edit sket pic tersebut ngn tambahkan sedikit watermark kt pic kawen kami... TQ

Jom layan beberapa momento indah kami di bawah........................... ♥

Sebelum di 'akad' kan......

Masing2 menahan debaran dan getaran utk disatukan...

Alhamdulillah dengan sekali lafaz, cplud miera become a wifey to my dear kucing oren...

Cplud ditemani husband & my parents in law... Alhamdulillah..

Di hadapan pelamin nan indah...

Sedikit kenangan our wedding outdoor photoshoot yg dirakamkan sekitar Muzium Terengganu sesuai ngn tema kami, Traditional Wedding ♥

Lamaran oleh sang raja...

Lamaran diterima oleh sang puteri dengan malu2 kucing...

Alhamdulillah.. Diharap kengkawan sume dapatla menatap secebis foto kami sempena Majlis Walimah kami yg lepas. Terima kasih di atas doa yg dipanjatkan oleh kalian sume. Moga cabaran kehidupan akan datang akan sama kami pikul dengan penuh tanggungjwb dan penuh kesyukuran. Amin

18 comments:

AYuNG said...

cntek besongket merah =)

akalili said...

comey2...sesuai bju songket tu ngn background muzium..mmg cun...congrats puan mira..:-) best x kawin?:-p

cplud miera said...

@ayung: hehe.. tq ayung

cplud miera said...

@akalili: hehe.. tq fiza... mestilah best kawen ni fiza.. huhu

cactaceous opuntia said...

nice2...semoga bahagia hingga ke syurga...=)

cplud miera said...

@cacteceous: amin.. tq for ur doa :)

umiiman said...

cantek pn mira....semoga kasih dan cinta berpanjangan....

cplud miera said...

@umiiman: tq umiiman. amin..

Papa-NtiQ said...

tingat masa mude2 dulu...dok hapal dlm bilik air kat otel sampai arwah ayah tegur hehe...

cplud miera said...

@papa-ntiq: hehe... kenangan tuh :) Alhamdulillah dh selamat jadi isteri :) the real life juz begin.... moga sumenya dipermudahkan. amin

Cik Aada said...

miraaa...tahniah!!! semoga hubungan yg dimetrai diberkati Allah InsyaAllah...:)

comey r pkai songket...like!

gambar animun mane?haha..sila uplod ;P

p/s:header tu pi animun ke?hahaha..direct tanyer...lol!

cplud miera said...

@aada: amin. nnt ada pkai la songkat. klasik gitew. huhu

animun??? hahaah.. tau2 jer ek... kuikuikui.. header tu no comment. hahah

has.... said...

Cantique sgt2.. :-)

Tahniah Kak MIra n Azuan.. Sori xdpt dtg.. huhuhu..

cplud miera said...

@has: tq has.. :)

yin said...

congratz miera & wan..smoga berkekalan hingga ke akhir hayat n diberkati Allah...honeymoon kt mne? huhu..nice baju nk pinjam,ehe..tp y geramnye tang pipi miera tu..tserlah ke'chubby'annya..:) miss u so much my dear!

cplud miera said...

yin: miss u so much okeh! yin, ko jgn sebut tang pp tu. hahaha.. xreti dh aku cmne nk sorok pp tuh. huhu..

kak ijan said...

Salam Cplud,
Cantiknya sang raja dan sang puteri... bagai pinang dibelah dua. :) kak ijan dan keluarga doakan semoga cplud dan suami sentiasa berbahagia dalam melayari alam rumahtangga, semoga dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. Amin... :)

cplud miera said...

@kakijan: hehe.. tq kak ijan. amin. moga kehidupan kami dipermudahkan. amin atas doa akk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena