Friday, March 30, 2012

Nasi Ayam Goreng

Bismillahirahmanirahim,

Salam dear readers & followers,


Nasi ayam goreng.. Menu repeat banyak kali dah. Belajar dari kenalan blogger. Dari dapur Makcik Manggis. Alhamdulillah first time masak tuk suami. Before this pon masak tuk member dan perut sendiri jer. hehe~

~Nasi Ayam Goreng enak dihidang bersama fresh salad dan sambal kosong.. Ayamnya malu2 kucing jer. Time ni lapar sgt, men ambik je ayam kecik ni. Padahal leh letak ayam besor sket. eheheh~

Sesape nak resepi ni, klik SINI or klik kt link Makcik Manggis kt atas..

Pencuci mulut.. Apam dot dot. Dapat dari kenduri sedara. ehehe. Bile ntah nak buat sendirik ;)

Okey readers, enjoy landing here okeh :) Wasalam

4 comments:

aiNulHusNa ^-^ said...

ingtkn k.mira yg wt apam pokadot tu :D.

cplud miera said...

@husna: hehe.. akk blom berkerajinan lagik nk uat apam dot dot nih. uhuhuhu

blogresipi.com said...

Cantik benar warna apams you. Hehe

cplud miera said...

@kakijan: bukan apam masak sendirik pon. kuikuikui....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena