Monday, May 20, 2013

Homedec 2013 @ KLCC

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers,


Actually lama dah cplud nak citer pasal HOMEDEC 2013 ni. Kitorang 3 beranak pergi pada 1 Mei yang lepas (Labour Day). Manusia ramai yang amat toksah cakapla. 1st time bawak si tecit ke tempat sesak camni. Awal-awal tu ok la baek je duk dalam buggy tak buat perangai. Sibuk sangat dengan toys die. hehe~


Interaksi ibu dan anak~~

Kat sana, memang best sangat tengok promotion itu ini. Bagi yang bakal duk umah baru or nak cantekkan umah, memang dapat banyakla idea nak hias umah. Kami ni baru dalam usaha dapatkan umah sendiri. Tak larat dah nak menyewa dengan umah yang sempit. Better laburkan duit bulanan untuk umah sendiri. Ye dak??


Brochure toksah cakapla, penuh beg ni haaa. heheh~ Kami sempat grab 1 kerusi rehat. Ramai yang beli. Time ni dapatla murah sket. Model sambilan rasmi kerusi ni dulu...

Kat dalam pameran tu tak lama pon, si tecit dah tak selesa dah. Abes je round kat dalam, kami sempat duk photoshoot kat taman KLCC. Jom layan gambor.. hehe~


Si tecit yang happy go lucky!





Afham & ummi~


Abah wif Afham~~~

Okeh dah penat bergambo. Untungnya buggy ni kami sumbat kerusi rehat dalam buggy. Ringan je kerusi tu tapi gedabak besau tak larat nak pegang. 


Last sekali, model buggy in the house! heheh~ Tata...


Mood: Next time kite pegi sale warehouse pulak. Tengok camne ragam si tecit. huhu~

6 comments:

Mrs.aisheiteru said...

untungla bapak pandai amik gambar.hehe

AYuNG said...

shopping menda tuh besar gitu plastik?
hehe~~

cplud miera said...

@faeza: heheh... untungla....

cplud miera said...

@ayung: heheh. kerusi rehat je ayung...

Nurul Ilyani said...

sy x g pn homedec...hehe...btw, follow blk ye :)

cplud miera said...

@ilyani: heheh. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena