Tuesday, June 11, 2013

Buah Cempedak Di Luar Pagar.................

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers,

Buah cempedak di luar pagar...
Ambil galah tolong jolokkan...
Afham budak tecit baru nak bertatih...
Kalau salah tolongla ummi abah betulkan...



Belek Al-Quran masa abah ummi mengaji. Afham duk sibuk belek jugak sambil kenal2 huruf tu. Alhamdulillah. Sejuk perut ummi kandungkan Afham tau!

Wah wah wah anak ummi tak sabar nak belajar mengaji nampaknya. InsyaAllah kita mulakan dengan Alif Ba Ta dulu ye syg. Abah dah siap order flash card Alif Ba Ta mase sayang dari dalam perut ummi lagi tau. Slow2 kite belajar ye syg :)

Ummi abah doakan Afham dipermudahkan terima ilmu, kuat ingatan serta cergas akal dan minda dan sihat tubuh badan sentiasa. Amin

TQ sudi singgah baca sini. Wasalam :)

2 comments:

azizah :) said...

comelnya afham! gebu..

tak sangka cplud dah jadi mommy dah..anak pon dah besar..syukur!

cplud miera said...

@azizah: tq jijah. cepat masa berlalu kan. afham pon 6bulan :) Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena