Tuesday, July 9, 2013

Topi Baru Saya!

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Salam Ramadhan dear readers,

Sedar tak sedar dah masuk Ramadhan dah yer. Alhamdulillah. Moga Ramadhan kalini lagi baek dari sebelumnya. 

Entry ni nak citer pasal topi baru yg ummi saya beli. Cantek tak? Beli kat OneBabyWorld. Tapi saya agak rimas sket sebab menutupi telinga saya. Hurrm. Tapi topi ni sangatlah cantek!



Aksi saya mase 1st time try topi burung hantu super duper cute nih. hehehe~



Ni pulak time dah selesa. Ya saya hepi dapat topi baru, yeaaaa. TQ ummi abah :) Love uoll lots okeh!

TQ yer pembaca blog ummi saya sudi baca coretan saya. Bye. Wasalam :)

4 comments:

.:. Maa .:. said...

comel... mcm muka umminya dh sebijik... heee ;)

cplud miera said...

@maa: tq auntie maa. hehe yeke? ade org ckp cam abah. mane2 pon bole kak :)

~emma~ said...

eshan pun ade topi cam afham jugak tp kaler je lain.. nanti bole la kite pakai same2 ye... :-)

cplud miera said...

@k.emma: yeke? jom pakai same2. hehe. mesti cute eshan ni pakai topi nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena