Tuesday, August 6, 2013

Salam Lebaran 1434Hijrah..

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Salam Lebaran,

Lusa dah nak raya? Cepatnya masa berlalu. Ramadhan semakin menjauh :( Syawal menjelang tiba. Sempena lebaran yg kunjung tiba, kami sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin untuk semua ummat Islam seantero dunia. Semoga Syawal kali ini disambut meriah dan bersederhana oleh kita semua. 

Takder poster raya cantek2 kali ni, just nak share pic dak bambam nak pulang beraya. InsyaAllah kami akan pulang ke Kedah esok pagi2 pas subuh. Raya ke 5 baru balik Ganu. Miss my family sangat2. Tahun ni raya yg ke2 kat Kedah. Doakan perjalanan kami dipermudahkan dan selamat sampai Kedah esok. Amin

Bagi yg akan pulang ke kampung, hati2 di jalan raya. Memandu berhemah. Biarlah tak laju, asalkan selamat semuanya. Syawal kali ni syahdu tanpa arwah mak mertua yg dah kembali kepadaNya Mac yg lepas. Semoga dengan kehadiran dak bambam dapat menyerikan suasana raya kami sekeluarga. Amin




Selamat Hari Raya sekalian bloggers & readers. TQ sudi singgah baca sini. Wasalam :)

6 comments:

azizah :) said...

selamat hari raya dear.. maaf zahir batin yer..

seronok cplud raya dgn baby tahun ni :)

Erna Nordiana Zamri said...

selamat hari raya awak..salam perkenalan dari ummi iman :)

AYuNG said...

salam aidilfitri cplud..
=)

cplud miera said...

@jijah: salam lebaran jijah. takper nnt tak lama lagi jijah akn dpt bby. moga selamat sumenya

cplud miera said...

@erna: salam perkenalan dan salam lebaran erna :)

cplud miera said...

@ayung: salam aidilfitri ayung sekeluarga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena