Wednesday, September 25, 2013

Rabu Tanpa Kata...

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear  readers,

Dah kata Rabu tanpa kata kan, tapi nak berkata jugak nih sket..
Ini la kawan2 saya, balik sekolah je ummi saya kasi tengok citer Pocoyo Pororo so that saya tak kaco ummi saya wat keje umah dan masak :)



Wishlist sy, "ummi.... belikanlah spec cam pororo tuh. adooilah mane ummi nak carik yer nak. Spec abah dah lunyai dikerjakan, 1 dah arwah pon. phewww"

TQ sudi singgah baca sini. Wasalam :)

4 comments:

azizah :) said...

ngee~~ comel sangat!

cplud miera said...

@jijah: hehe. tq auntie jijah. hakimi pon comei sgt :)

Hana Soffelia said...

so cute la afham. Aunty pun suka pororo dan pocoyo tau. sepp sikit!

cplud miera said...

@hana: hehe. bole geng la aunty hana ngn afham nih yer. hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena