Thursday, January 15, 2015

Masih Ku Di Sini...

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers & followers,

Menghitung hari....
Detik demi detik......

Today is my EDD. 15 Jan 2015. The time for adik Afham lihat dunia actually. Tapi....
Ummi masih menunggu tanda2 nya sayang. Kalau boleh tak nak kene paksa2 bersalin cam abg Afham dulu. Baru balik klinik dapatkan surat refer spital on 21 Jan 2015. In case masih belum bersalin... Semoga semuanya dipermudahkan Allah. Amin

Kenkawan, doakan semoga dipermudahkan segala urusan untuk bersalinkan 2nd baby nih yer. Maafkan andai sepanjang berblog ni banyak singgung hati kenkawan semua. Buat customer2 susu kambing mummylicious juga. Moga kalian mendapat manfaat dan khasiat susu kambing dengan ekstrak pemakanan sunnah ini...

Masih ku disini, 
Di opis..
Menyelesaikan kerja2 setakat yang mampu...

Alhamdulillah hari ni aku maju setapak dalam bisnes... Nanti akan citer kemudian la.. 

TQ semua. Doakan yg baek2 untuk sy dan baby. Amin





6 comments:

AYuNG said...

tahniah in advance..
=)

cplud miera said...

tq ayung..

ain.ya.nun. said...

Afham dah jadi abang ke belum Miera? Semoga selamat semuanya ye.

cplud miera said...

@kak ain: blom lg kak..doakan dipermudahkan ye kak..

aiNulHusNa ^-^ said...

Moga dpermudahkn, Kak Mira. InsyaAllah. Tahniah in advance :)

cplud miera said...

@husna: tq husna. alhamdulillah dah selamat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena