Wednesday, September 9, 2015

Anak-anak Syurga


بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam to all readers & followers,

Anak-anak syurga ini.. Tiada apa yang dipikirkan melainkan main sahaja. Ceria dengan hilai tawa keletah manja.. Ya Allah kurniakan ummi abah kekuatan dalam mendidik dan mengasuh kalian. Amin

Hilang stress mengadap diorang ni. Luv u all my lovely sons :)

Note: Bilik baru anak2. Switch dengan bilik belajar abah. Dah 2 hero kan, harus la bilik besau sket...

4 comments:

Aty_Fared said...

dah terlambat..tapi nak ucap jugak..tahniah yer :)

NabilaHasyim said...

Semoga menjadi anak soleh penyejuk mata ummi dan Abah :)
Amin.

cplud miera said...

amin. time kasih auntie nabila.

cplud miera said...

@kak aty: tq sooo much kak aty...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena