Sunday, September 5, 2010

Terlepas Sahur + Beriani Lagi!

Salam & selamat tengahari to all readers.
Huhu~ Arini sgt menyedihkan bg sy, dhla duk sorg pastu leh lak terlepas shur. 2 kali dh terlepas shur Ramadhan thun ni. Rase xtdo lmbt pon & dah set jam tp still xjage gk. Mgkin pnt smlm kot berjln byk & teman Mr A snap pic panorama kt Tasik Seremban sblah A&W dan Seremban Parade. Dahla tghri & pns, leh lak kami g snap pic kt sane. Huhu~ Tp mmg best jugak, syok sbnrnye snap pic. Klu korg nk tgk pic yg di snap Mr A, leh tgk SINI.

Tasik Seremban..Patut de air pancut,tp xder lak sjk bulan pose ni. cm sunyi lak kwsan ni bile time pose

Khusyuk duk snap pic

Penat dh Mr A, xtau nk snap pe lg ;)

After abes sesi ambik2 pics, kitrg trus ke Seremban Parade tuk solat2 n cuci mate tgk org shopping. Dlm kul3 bru gerak blik g Terminal1, still cuci mate tgk org shopping raya kt sane. Huhu~ Sy pon de la beli bju beberapa pasang kt my ank buah terchenta ;) Pening lg nk pikir tmpt berbuka kt Seremban ni, sudahnya kami ke Restoran Negeri jer. Masuk kali ni, 2 kali la berbuka pose kt cni. Hajat di hati nk order beriani gam, tp mase kitrg tmph meja tu dlm kul5.30, beriani gam dh abes. adoooi ;( kitrg pon order beriani ayam jela tp tmbh sepinggan papadom..hik hik (suke betol mkn papadom nih). Okla, sy nk tnjuk pics juadah berbuka semlm kt readers sume yer. Layaanz ;)

Juadah berbuka kami

Nasi Beriani

Ayam goreng rempah

Sepinggan papadom ;)

Cm bese,acar timun


Sekian sahaje tuk kali ni ;)
Esok dh nk blik kg, tp brg pon xkemas lg..huhu~ xsbr lak nk blik kg terchenta ;)

4 comments:

iwanz said...

kuih cekelat chips tue jgn lupa packing skali..nanti tertinggal lak...hihihi

cplud miera said...

huhu~ iyerla en izwan..dh siap post kt kg dh..kirim mkcik ;)

emunnn said...

sedapnyer beriani..lawa2 gambor kat atas..

cplud miera said...

thanx emunn..bese2 je pic kt ats tuh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena