Monday, September 6, 2010

Salam Lebaran drpd Cplud Miera

Salam & selamat pg kpd pengunjung setia Plud's Corner..
Di kesempatan ni, cplud nk ucapkan 'Selamat Menyambut Aidilfitri, Minal Aidil wal Faizin, Ampun Maaf diPinta' andai sy ade menyinggung hati pembaca & kwn2 sekalian.
Amacam kad raya tu, ok x? xder idea sgt nk men' deco' kad tu, simple2 jer. Khas wat anda semua tau kad ni.

Pada yg akn pulang beraya ngn transport sendiri, sy harap kalian drive leklok tau, igt org tersyg, bygkan wajah org kesyangan yg sedang menunggu kite pulang. Klu korg penat, rehat dlu, benti RNR or kt stesen minyak mkn 'Megi Cup' (xder mknan laen ker?huhu~) . Klu ngntok, tdo dlu then bru truskan pemanduan k ;) Jgn potong memotong yer, pandu cermat, anda selamat ;)

Utk yg blik kampung nek bas cm sy, dlm bas nnt nyanyi lagu 'Balik Kampung- Allahyarham Sudirman' ,bru feel woo ;) Inform driver jgn bw bas laju2, pandu selamat penting, smpai lewat pon xper. Sy nek bas ni..


Klu rs penat sgt pas lek keje tu, xyhla nk bw blik brg byk sgt, agak2 la yer. Klu rs cm xnk turun sahur wktu bas benti sahur (dikhuatiri brg2 ilang,maklumla blik sorg), bw siap2 mknan tuk sahur, kurma jgn dilupe untk penambah tenaga. Minum air msk byk2 ;)
Semoga kite semua selamat dlm perjalanan, InsyaAllah amiin.
Sy blik mlm ni tau, doakan perjalanan sy selamat, amiin

To my frends, ex schoomate, ex unimate, my opismate or sape2 yg mengenali diri ni, sy nk mohon ampon andai sepanjang kalian mengenali diri ni, ade korg xpuas hati ngn sy, sy de terlepas ckp ke ape ke, harap dimaafkan yer. 0 - 0 la yer.

To my family, nntikan kepulanganku. Miss u all, my dear parents, kak nor, kak ma, adik joe, abg yu, abg sam, akk sulong kt Pasir Mas Kelate (blik ry ke2 nnt bw kete leklok), my anak buahs terchenta, sedare2 sume, sepupu, Selamat Hari Raya ;)

p/s: To Mr A, hati2 bw moto blik kg pg ni tau, ride safely k ;) Semoga selamat dlm perjalanan, InsyaAllah amiin ~ILYSM~

4 comments:

Mrs.aisheiteru said...

selamat pulang ke kampung. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin sbb slalu buli ko! 0-0 ek mira!

cplud miera said...

thanx faeza..selamat hari ry jugak tau.. 0-0 ler, hehe~ aku pon nk mnx maaf jugak kt ko yer

Follow your bliss said...

selamat pulang ke pangkuan yg tercinta ya...selamat hari raya miera..

cplud miera said...

Thanx, dh smpai T'ganu dah..Alhamdulillah. Selamat Hari Raya juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena