Saturday, October 23, 2010

Char Kuew Teaw


Selamat mlm sume..
Cplud nk bercerita tentang menu mkan mlm bersama housemate. Tadi kitrg gi Kedai Makan Ayam Golek Dara, sy dah penah upload psl tmpt mkn ni sebelom nih. Dulu sy mkn nasi lemak ayam golek kt kedai nih. Kat cni jugak, korg leh order sate, ayam golek sekor or 1/2 ekor, nasi lemak ayam golek dan char kuew teaw. Malam ni cplud tetibe nk mkn char kuew teaw lak pastu tambah lak ngn sepiring kecik ayam golek berharge RM2.50. Pada sape2 yg duk area Nilai, jgn lupe singgah cni ;)

Menu cplud order: char kuew teaw, ayam golek & air suam

Pinggan licin ;)

Alhamdulillah atas rezki pemberianNYA. Sekian coretan jln2 cari mkn kali nih :)

4 comments:

example010 said...

nape pinggan tukar warne bile dah licin?

cplud miera said...

aduyai~~~ tersilap snap pic pinggan my housemate la der

Mrs.aisheiteru said...

eh kat mana ni??

cplud miera said...

huhu~ faeza,kedai ni area pekan nilai lame jln nk p ke seremban..lalu ikut jln kg, bkn highway..kdai ni tepi jln jer. ritu usim wat jamuan raya order aym golek dr kedai ni la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena