Friday, October 22, 2010

Dapur Idaman Cplud

Bismillahirahmanirahim dan selamat petang readers sekalian.
Petang2 yg redup ni sy nk bercerita sket tentang dapur idaman sy. Sy percaya sume org pempuan kt dunia ni menginginkan memiliki dapur sendiri selepas berumah tangga. Sy mengimpikan dapur seperti gambar di bwh ni. Sampaikan tgk permainan barbie doll bhgian dapur pon sy teruja..huhu~ Ada dapur nnt, bole kembangkan hobi memasak sy, dan bolehla cuba resepi2 baru tiap hari, urus alatan dapur sendiri, kemas kan dapur. ;) InsyaAllah 1 hari nnt sy akan memiliki dapur idaman sy. Tapi klu boleh sebelum kawen, urusan mendapatkan rumah samada rumah sewa ke atau klu de rezki dpt loan beli umah sendiri, akan sy uruskan terlebih dahulu. Sbb sy duk jauh dari fmily dan insyaAllah nk cr umah2 dekat ngn tmpt keje. Jom kite tgk dapur idaman sy ;)

Pic1: Ehsan Google~

Pic 2: Ehsan Google~

Sekian coretan tuk kali ni ;) InsyaAllah, I'll wait for that moment..sy nak sgt ade dapur n umah sendiri ;)

4 comments:

cek chun said...

akak nyer dapo idaman ala2 nigella.. kehkehkeh.. mimpi yg agak payah nak capai tuh

cplud miera said...

huhu~ yeke kak..sy pon xksh xdpt exactly cmni..ade tmpt masak n kabinet dpur ckupla

Mrs.aisheiteru said...

kna warna coklat jgakke?

cplud miera said...

hahah~ bukan la faeza..ni kebetulan pic dapur ni kaler coklat..aku bedal kt google je pic nih ok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena