Friday, October 22, 2010

Roti Bakar Hampir Terbakar ;)

Salam to all readers sekalian..
Tengok tajuk pon cam menyeramkan..kui kui..Alkisahnya begini, bangun pagi td siapkan menu brekfast tuk dibawa bekal kt tempat keje arini. Sambil bakar roti sambil bersiap..Huhu~ Hasilnya nampakla cm hangus2 sket..Tapi xper, sy ni bedal jer asalkan mengenyangkan. Brekfast ni pnting tuk bg tenaga kita nak wat keje seharian. So, sy gorengla sosej tambahkan menu brekfast arini. Selalunya roti bakar jer..Senang je cara roti bakar ni, maklumla, toaster xder,so bakar atas kuali. 1st, sapukan marjerin, then panaskan kuali n bakar. Patut jp je, tp sy ter'over' pulak tggal ats kuali. Tu yg jd cmni rupenyer. Sekian menu brekfast kali ni, especially kt org2 bujang cm sy ni. Tak sempat nak masak2 nasi sume..heee ;)

2 comments:

CikNgah said...

sempat je msk ns tp kne bgn awal skt.wat mcm aku praktikal dulu..kul 5.30 dh bgn nk bwk bekal g opis...jimat...tp skg dh ssh duk hstel..kodai jela jwbnya

cplud miera said...

mslhnye aku bgn xseawal ko..huhu~ tu yg smpt wat roti jer..kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena