Tuesday, October 26, 2010

Santai Picnic @ Home

Selamat tengahari sume..
Fuhh..Lega after berpenat & bersusah utk ape yg kita buat dihargai. (xder kene mengena pon, psl keja jer..saje nk release kt my blog..huhu) Lame betul rasenye tak update Plud's Corner kesayanganku ni, bukan xder benda or bhn yg nk di'update', tapi mase tidak mengizinkan. Ni pon curi mase update waktu rehat..Huhu~ Ok2..Kembali pada topik sepatutnya, kali ni cplud nak membawa anda ke awangan tuk bersantai2..Huhu~ Picnic santai at home, oooh sgtla santai. Tak plan pon dari awal, tu pon ptg dh my housemate ajk pi Giant tuk beli bhn2 picnic kt umah di samping dpt me'release' tension setelah berpenatan..ngeee~ Picnic ni di adakan pada mlm ahad yg lepas sambil nonton drama 'Taubat Nasuha'. Ooh, kami sgtla sedih tgk citer tu, sume cm berair mata & hidung, tp sy dh tgk utk kali ke2, xla sedih sgt sbb dh tau citernya. Ok2 sume, jomla kite terjah picnic santai cplud bersama housemate terchenta ;)

~Dari kiri, ct, ain, cplud, yani, kak ija~

~Dari kanan, kak ija,cplud,yani,yaniez,ct~

Menu2 ringkas..segera je sumenya..kui kui kui

Jom kita zoom in sket menu2 kt atas tu yer ;)

~Roti sardin made by ct~

~Marble & double choc cake sponsor by cplud + yani~

~Wedges & naget digoreng oleh ain + kak ija~

Lastly, mayonis bersos cili made from ct

Syok x tgk kitang ber'picnic'? huhu~ Papepon, thanx kawan2 coz menjayakan picnic yg xdirangcang awal nih ;)

6 comments:

Mrs.aisheiteru said...

apesal ko x buat sandwich gaya hotel? hahah

cplud miera said...

hahah~ tu kwn aku la yg wat sandwich..huhu

Encik Gorilla said...

mak aih... piknik dlm umah.... aku nak trey gak lah...

cplud miera said...

try jgj xtry yer en gorilla ;) syok beb

kak ijan said...

Amboi sakan nye makanan.... terliur kak ijan :)

cplud miera said...

huhu~ besela kak ijan..org bujang mmg plan mcm2 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena