Sunday, November 21, 2010

Nasi Minyak Bergulai Ayam


Assalamualaikum & selamat tengahari.
Actually, menu nasi minyak ni semalam punyer cplud masak. Sesaje wat nasi minyak, nk test power. hehe~ Xdela, klu selalu masak lame2 makin teror klu org ckp, maklumla cplud ni budak baru belajar. Semalam masak nasi ni sbb cplud kebosanan duk umah xkuar memane. Org laen weekend je kuar jln2 kan. huhu~ Xpela. Nak rs nasi minyak org buatkan utk kite lmbt lg,so cplud msk jer sendiri. Kalau korang nk resepi ni, korg leh tgk kt SINI. Cplud dh penah post pasal nasi yg cplud masak mase bulan pose ritu. Kali ni layan hasilnye jela yer ;)

~ Nasi minyak bergulai ayam dan berulam timun. Malas nk wat acar die. hehe. Nak tgk resepi, korg klik je link kt atas yg cplud dh bg tuh k ~

6 comments:

Encik Gorilla said...

huiyyooooo....

cplud miera said...

hikhik..nk mkn ns miyk tuk diri sendiri lmbt lg..so,msk jek sendiri ;)

example010 said...

nampak sedap dan menyelerakan..

cplud miera said...

@example: huhu~ boleh la tahan..xla sedap sgt cm kt kedai mkn ;)

Anonymous said...

makin pro la cplud nih...xtringin ker nk bkk rstoren 1 ari nnt...

cplud miera said...

hahah~ xderla nk bk kedai. juz teringin nk msk tuk suami n anak2 n family jek..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena