Monday, November 22, 2010

Suatu Petang Yg Damai...

Assalamualaikum sekalian readers.
Entri cplud kali ni bkn pasal mknan, tp de la berkait sket. Heheh. Actually, Sabtu aritu cplud agak kebosanan di umah, Ain pulak study sbb nak exam. Cplud pon ajkla die kuar jalan2 hirup udara segar kt luar sbb nk study ptg2 pon xmsuk jugak kan. huhu~ Last weekend, cplud xkuar memane pon, dating pon tak. Sbbnye Mr A tgh sibuk nk exam final tuk master die. So, cplud bg die mase relax & study. Gud Luck for him. Moga dapat result cemerlang. Amiin. Okeh, bercerita pasal jln2 petang tu, bkn g memane pon, juz jln2 kt area perumahan jer. Gi taman & sempat jugak beli aiskrim solero.

~ Taraaa. Aiskrim solero beli kt kedai runcit ~

Tetibe kami jadi anak kecik sekejap. Dah lame xrase men cm budak2 kn. Maklumla, dh besor pon. Huhu~ Syok jugak, terbang segala kebosanan sume tuh.

Tersipu2 si ain nih mkn aiskrim paddle pop coklat ;) Syok sgt rasenye, release tension seharian duk study.

Kul 6.30, kitrg pon gerak la balik. Umah kitrg kt belakang tuh, flat jer. Tak mampu beli umah lg. Tp mmg dlm planning dh nk beli umah b4 bergelar isteri nnt. Ceewah ;)

Okelah, dh penat berjln. Tp tak turun pon berat bdn ni. Aduyaai.

P/s: Buat my housemate sume yg akan menduduki peperiksaan final master, gudluck cplud ucapkan. Moga korg berjya dengan cemerlang. Untuk Mr A juge, tggal 1 sem je lg. Nnt bole la dtg me ............ cplud ;) Wsalam, babai

6 comments:

mohammad said...

salam ziarah

cplud miera said...

wsalam. thanx sudi jenguk pludcorner

Anonymous said...

bkn study..stido nmenyer...keh3 =P..mm,bgus impian miera..pelan2 ye,kmpOl wit dr skg..huhu..

cplud miera said...

hehe~ thanx ain cumel ;)

Gadis Kampung said...

aiskrim faberet saya nie...sedapnyer...

cplud miera said...

@gadis kg: thanx sbb follow ;) aiskren feveret sy juge ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena