Sunday, December 19, 2010

Domino's Pizza

Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum pembuka bicara,

Malam Khamis yg lepas, kami ber5 (Ain+Yaniez+Yani+Ct+Cplud) aka my housemate, ke Domino's Pizza yg terletak kt Bandar Baru Nilai. Actually kami de dpt vouchar discount sempena pembukaan cawangan Domino kt Nilai nih. Cplud balik keje ptg tuh, tetiba dorg ajk kuar mkn pizza, huhu~ Ape lg, join jerla. Oooops, kate nk diet?? Takperla, demi utk tidak menghampakan my housemate sume, cplud join korg mlm tuh. Cewah ;) Nak tgk kitrg mkn per? Jom terjah.......tp sebelom tgk makanan tuh, sila lah lihat posing kami sementra tunggu pizza siap ;)

Cplud + Yani...Peace ;)

Giliran ct + yaniez menunjukkan peace dorg ;)

Sila lihat ain yg manjer..kui kui kui~ jgn mrh yer ain, hanya gurauan semata ;)

Ini bil kami mlm tuh. See, there is no tax tau! 2 regular pizza+spicy tomyam+banana kaya pancake+sprite with 5 cups

Setelah 18 minit menunggu, tetiba nama miss amirah dipanggil tuk ambik pizza yg di'order' ;)

Regular size of Meat Mania Pizza

Classified chicken yg sgt sedap. Paling sedap antra pizza laen ;)

Banana Kaya Pancake

Spicy Tom Yam with a Tangi Cheese Dip!

Sekian sahaja juadah kami kt Domino's Pizza. After mkn2 dan perut pon teramatla kenyang, kitrg ke Dataran Nilai. Oooh, ramai jugak org melepak kt sane, family bw ank2 kecik jenjalan citu. De jugak student yg wat study group kt situ. Mmg happening sgt tgk environment kt situ. Kami berjalan2 kt situ sambil memecahkan sebahagian lemak after kekenyangan mengisi kekosongan perut yg kelaparan b4 that.

Jam bosar menjadi icon Dataran Nilai

Kami melepak kt tepi b4 berjalan2 keliling Dataran Nilai

Muka happy sumernya ;)

~ 5 of us ~

After penat berjalan2 smbil berborak2, kitrg pon balik ke umah sewa. Tak balik lewat sgt sbb cplud kne kerja Jumaat esoknya. Hakikatnya, best mlm tuh ;) Hargai masa bujang anda, nnt dah de ank leh tunjuk kt dorg kehidupan mase bujang ;) Okeh, sekian sahaja tuk kali ni, jumpa lg di laen entry ya! Wasalam ;)

16 comments:

cek chun said...

owhh..pasni kena cari jugak ler dominos. adehhhhhh

thanks 4 d tagging,nti akak wat k :*

Kamsiah said...

banana kaya pancake tu teramat la menambat selera pg2 ni

Amy Syaquena said...

As'salam..

datang sini terus lapar adoi hue....

AYuNG said...

wahhhh...dominos dah ada kat nilai...nyum2....:)

dataran nilai pun hebat...canteeekkkk!!!!

IFA Athirah said...

dh try chinastix x?(xreti eja)yg wrne brown2 tu.sedap gak! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

inipaencomot said...

bru je semalam lalu depan dataran nilai
tak sempat jalan2 sebab rushing balik ipoh

:)

eliyaezlinalias said...

dominos mmg beh..delivery pon free of cas!

cplud miera said...

@cekchun: thanx kak. nnt tgglkan url kt entry award tuh yer ;)

cplud miera said...

@kamsiah: tula spl. sy pon same kak ;)

cplud miera said...

@amy: huhu~ tula, kne isi perut dulu bru leh jenguk cni ;)

cplud miera said...

@ayung: mehla jenguk nilai..dh berubah dari mula2 jejak kaki cni ;)

cplud miera said...

@ifa: btul la tu eja. dah penah mkn, tp yg set ni xder lak roti tuh. tp roti tu sedap. lembut je teksturnya ;)

cplud miera said...

@inipaencomot: yeke lalu nilai? awat xhabaq? leh kenal2..huhu~

cplud miera said...

@eliya: huhu~ alhamdulillah, sedap mknan cni. Delivery pon free ;)

eQuRlz said...

sedapnye pizza tu... :) nk sket..

cplud miera said...

@equriz: sila2, klu xmalu dtg la ambik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena