Wednesday, December 8, 2010

Blog Baru 2010 Pilihan


Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum pembuka bicara,
Actually kali ni cplud join contest Blog Baru 2010 Pilihan, anjuran BPM. Untuk mengetahui pe tu BPM, sila klik kt link yg cplud bg tuh yer. Dah highlight pon. Sebenarnya cplud agak terlambat join ni, harap2 tersenaraila. Bukan pe, terlepas pandang ade contest nih.

Untuk pengetahuan semua, entry 1st sy utk Plud's Corner ni adalah pada 11hb Ogos 2010, mase tu baru je masuk Ramadhan. Klik SINI tuk tgk entry tu yer kengkawan & readers sekalian. Blog cplud ni bese2 ajer, tujuan join contest ni pon juz nk perkenalkan my blog ni, mesti de yg belom singgah lg kn. Hurrm.

Untuk korg yg 1st time singgah cni, actually blog ni pasal masak2, makan2, tentang kehidupan cplud sendiri serta sedikit perkongsian maklumat tuk korg sume. Kat header pon de tu tulis blog ni tentang ape.

Okela,pnjg bercerita plak yer. Ni pon curi2 mase keje tuk join contest nih, harap2 tersenarai la yer. Huhu~ Nasib baek contest ni dipanjangkan ker 8hb Dis 2010 (arini) jam 3 ptg. Doakan Plud's Corner tersenarai yer readers sume. Yg baek dtg dari Allah, yg kurg dari cplud sendiri. Sekian, wasalam ;)

6 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

Good luck ok

cplud miera said...

@amy: wasalam. thanx amy,doakan cplud yer ;)

Cik Aada said...

gud luck cplud!!

mira cube copy je love tu kat sidebar /post/kat reply comment tu...

cplud miera said...

thanx ada!

copy jer ke?okeh try nih..♥ <--heheh..jadik ♥

qaseh elyanas said...

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

cplud miera said...

@qaseh: hye, thanx qaseh elyana. ok, nnt cplud jenguk blog elyana k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena