Friday, December 10, 2010

Follower ke 100!


Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum pembuka bicara,

Alhamdulillah, akhirnya tercapai jua hasrat cplud utk memiliki 100 org follower setelah 3 bulan 4 minggu dan 1 hari ber'blogging. So, pd Puan Ogy, thanx sgt sbb sudi follow Plud's Corner yg tidak seberapa ini. Di atas keikhlasan anda, cplud ingin bg Badge khusus utk follower Plud's Corner yg ke 100. Tahniah! Anda terpilih ;) Klik SINI tuk view entry berkaitan 100 follower yg telah cplud coretkan. Seperti yg dijanjikan, scroll lg ke bwh tuk tgk hadiah ni...
.
.
.
.
.
.


~ Badge khusus tuk follower ke 100! ~

P/s: Tuk Pn Ogy, TAHNIAH! Thanx sudi jenguk my blog ;) Diharap sudi menerima gift yg tidak seberapa ni.

6 comments:

Ogy said...

Macih2..tak pasan lak mama ade penghargaan utk follower ke 100...hehe

cplud miera said...

@ogy: thanx mama coz sudi ikut cni ;)

Amy Syaquena said...

As'salam..

tahniah.

cplud miera said...

@Amy: wsalam. thanx amy ;)

zahidah dihaz said...

cantinya banner, nak jugak...hehehhehe

Debaran 10 Disember 2010

cplud miera said...

@zahidah: thanx, bese2 jer..nnt cplud bg lg tuk event yg laen k ;)
Utk jgka masa pendek ni cplud tumpukan tuk award masakan..oooops. terlepas ckp pula ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena