Wednesday, December 1, 2010

Teratak Ikan Bakar :: Yankies Hut ::


Bismillahirahmanirahim & Selamat Tengahari yer utk my readers..
Korang dah lunch ker? Cplud sarankan better korang pegi lunch dulu, klu x nnt mesti berkeroncong tgk makanan best kt cni. Huhu~ Takderla, gurau jer. Makanan kt cni Alhamdulillah sedap la & kene ngn selera cplud dan sume org kot. 1st of all, thanx to my housemate, Kak Ija kerana belanjer kitrg ber6 semalam. Kami sgt berterima kasih dan rs best sgt semalam. Oh yer, kitrg semalam g mkn kt Yankies Hut Ikan Bakar, kt Kajang dan bersebelahan dengan Restoran Village View . Senang je nk jumpe restoran ni, kitrg dari Nilai, lalu highway Kajang then kuar je highway tu trus jer, jgn ambik kiri. Tol dari Nilai ke Kajang RM3. Terus je then dari tepi jalan tu korg akn nmpk
.
.
.

~ Dari pandangan tepi jln tu~

Dah masuk tuh, korg akan lalu kt kawasan sebiji cm kt kampung, jln pon berlobang2. Heheh~ Sampai jer citu, kitrg cari la port best nk menjamu selera. Restoran ni cm umah kt kampung2 tau, de beranda. Kitrg mmg plan nk mkn kt beranda, duk bersila. Huhu~ Tapi, mase smpai tu penuhla pulak kt beranda tuh. Then, kitrg pon tggu sat, pastu dptla duk beranda tuh. Pastu posing2 dulu ar cm bese ;)

~Bergambar depan pintu masuk restoran, ni cplud snap pic~

~Giliran cplud lak nk bergambar jugak ~

~Ni pemandangan dari atas beranda, kitrg kt atas time nih~

~Berposing2 dulu pas naek cni~

~Ni kat atas beranda. Still posing~

Jom kita jamu mata pulak dengan makanan yg kitrg order k ;)

~Senarai juadah kami: Siakap 3 rasa, telur dadar, tomyam ayam, kailan ikan masin, udang & sotong + Jus Oren~

Jom kite zoom in sket juadah2 kt atas tuh ;)

~Siakap 3 rasa~

~Paprik Sotong~

~Paprik Udang~

~Kailan ikan masin~

~Posing depan juadah~

~Still in posing mood..hehe~

~Best ;) ~

~Okeh, dah kenyang. Kat beranda atas tuh kitrg mkn~

Kul10 malam kitrg bergerak pulang. Nak balik pon seng jer, trus je masuk highway. Okeh, selamat berkunjung ke sni. ;) Sekian, wasalam

6 comments:

mohammad said...

salam ziarah

cplud miera said...

@mohamad: wsalam..jemput2 melawat Plud's Corner ;)

Anonymous said...

meltopppp...best of night>>>
tgk la ikan piranha 2@siakap 2...haha
leh than makanan ye..tingin plak nak rasa ikan bakar yer+air asam...ermm yummyyyy.....~nyzz~

cplud miera said...

@nyzz: huhu~ ikan piranha ko ckp?? adeh..tp mmg melettop!

iwanz said...

salam...dah pernah pergi..tahun 2006..masa majlis berbuka puasa IT

cplud miera said...

@iwanz: pttla cm pasan jer kt dlm pic ptm buka pose tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena