Sunday, January 9, 2011

Chicken Chop

Assalalamualaikum to all readers,

Actually, chicken chop ni cplud g mkn ngn Mr A weekend yg lepas jugak. Tak berkesempatan nk upload & post kt blog. So, kali ni cplud xnk berceloteh pnjg sgt, juz nk tunjuk pic mknan tuh jer. hehe~ Kirg mkn kt food court

"
"
"
"
"
~Jusco Seremban 2~

Kat bwh ni pics yg wat korg akan lapar bile tgk. kui kui kui~ Semoga terhibur ;)

Yummy, kecur liur tgk ;)

2 sets of chicken chop. Panas2 lg nih, huhu~

Sekian jer tuk kali nih. Huhu~ Selamat berhujung minggu dan bergembira. ;) Wasalam

4 comments:

Abang Jonni said...

hoho... sodap tu....

cplud miera said...

huhu~ mmg sedap ler abg jonni ;)

aDisH.sHidA said...

sedap nyer..terasa nak makan skrg je nie

cplud miera said...

@shida: huhu~ nnt pi kedai order chicken chop ya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena