Sunday, January 16, 2011

Sup Ayam Faveret Cplud




Assalamualaikum to all readers,

Menu cplud kali ni adalah sup ayam simple jer. Cplud suke sgt msk sup ayam nih sbb senang sgt cara masak die. Menu ni mase ari Jumaat ritu, makan 3 org jer sbb housemate laen dh balik kampung. Kalau korang nk tgk resepi, juz klik SINI. Sup ni sedap mkn dan hirup time2 ujan. Sekarang ni asyik ujan jer, kt Nilai ni tiap petang ujan, pagi mendung jer. Tapi sebagai hambaNYA kita haruslah bersyukur dengan segala ketentuan Allah SWT yg dah tetapkan cuaca seperti ini ;)

Entry kali ni agak ringkas, hanya memaparkan menu sup ayam yg simple dan senang amat ;) Semoga korang sume dapat mencuba resepi sup nih yer. Tanpa buang mase, jomla jenguk menu sup ayam yg dimakan bersama nasi putih dan telur dadar ;)

Sup Ayam my Faveret

Telur Dadar ;)

Huhu~ Terliur lak tgk sup ni, padahal dah mkn 2 hari lepas ;) Papepon, selamat mencuba ;) wasalam

2 comments:

Abang Jonni said...

cisss... kalu terer masak bleyla ckp senang...

kalu aku masak... hmmmmmmm.....

cplud miera said...

alar..ilek ar abg jonni. ko pon teror masak beb. begedil tuh, aku pon xreti uwat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena