Monday, January 10, 2011

Sate Kajang Lagik

Assalamualaikum to all readers,

Korang pernah tak makan sate kt Kajang? Sedap kan. ;) Ni dah kali ke berape nth makan sate kt kajang. Huhu~ Kali 1st pegi ngn housemate mase degree dulu, tp tu kt Sate Samuri. Kali ni pulak cplud ke tempat laen. Banyak sgt tempat sate, tp bg cplud la tempat ni la paling sedap antra tempat laen yg cplud penah mkn kt Kajang nih. Mase tu, bru je pas ambik WUT XXXX ngn my dear MrA kt Balakong. So, on the way balik, ajk MrA singgah makan sate. Huhu~ Syoook woo ;) Nak tau kitrang mkn ktne? Ok, tgk bwh ni ya!

"
"
"
"
"
"
"
"
"

Medan Selera Satay Kajang Prima Saujana

Mesti korang penah mkn cni kan?? Korang lapar x? Petang2 cmni perut cplud dh berbunyi dah. Jom layan juadah sate kami ya ;)

Hurrm.. Yummy ;)

Bagi sesape yg blom try lg, jgn lupa dtg cni. Sate die agak sedap jugak la. Tempat ni cm food court tau. Nak mkn menu laen pon bole gk. Huhu~ Semoga korg berpuas hati ngn perkongsian tempat mkn yg cplud post nih yer. Babai, adiooos ;)

P/s: Nanti nk ajk MrA datang lg cni ;)

2 comments:

cikShomel said...

alamak...sate itu!! sedap gilos!!

cplud miera said...

@cikshomel: huhu~ sedap giloss ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena