Sunday, July 31, 2011

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan Kareem


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan,

Syaaban telah melabuhkan tirai, tiba pula Ramadhan mulia... Sempena hari baik ni, izinkan cplud ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan dan selamat beramal di bulan mulia ni. Bukan setakat bulan nih jer, tp beramal tu setiap masa ok!

Semoga kita sama2 beroleh keberkatan di bulan pose ni dan semoga Ramadhan kareem ni mendidik kite menjadi insan yg bersederhana dalam berbelanja dan dalam kehidupan kita. Amiiin.

Akhir kalam, selamat berpuasa utk seluruh umat Islam di seluruh dunia dan pada kesempatan nih juga, cplud nk ucapkan selamat hari lahir yg ke26 utk en tunang tersayang yg jatuh pada 1hb Ramadhan. Semoga dimurahkan rezki, dipanjgkan umur dan dikuatkan jodoh kami serta dipermudahkan urusan penyatuan kami. Amiiin ;)


6 comments:

AYuNG said...

sok posa....yeayyy....

Cik Azizah said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak :)

Ijan said...

Selamat berpuasa! sahur jangan lupe :)

cplud miera said...

@ayung: yes. arini dah start pose ;)

cplud miera said...

@cik azizah: salam Ramadhan

cplud miera said...

@kak ijan: salam Ramadhan kak ;) sahur kne bgun kak. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena