Tuesday, August 2, 2011

Rezeki 1st Ramadhan 1432H.....


Salam Ramadhan tuk sume,

Alhamdulillah semalam bersyukur sgt dengan limpah rezki yg Allah SWT kurniakan buat cplud dpt merasai nikmat berbuka. Semalam berbuka cplud masak sup ayam sawi, housemate comel cplud masak paprik. 2 lauk jer, yg laen tmbah beli kuih karipap kt bazar dan juga goreng roti telur.

Paprik campor yg dimasak ain..

Sup ayam letak sawi yg cplud masak..

Roti telur letak lada hitam..

Alhamdulillah rezki smlm. Anda pulak berbuka ape?? Semoga kite sume diberkati di bulan mulia ni. Berbuka2 jugak, terawih jgn dilupa ;)

6 comments:

AYuNG said...

woahhh, banyak nyer makanan..hehe
rezeki2..:)

cplud miera said...

@ayung: huhu~ bese jer tu ayung. cplud msk 1, housemate msk 1 lauk. Orang bujang, mkn pe pon xkisah ;)

Asmara said...

Salam Ramadhan Miera! sedapnya menu2 tu. :D

cplud miera said...

thanx kak asmara! tu menu bujang jer kak ;)

Uncle Lee said...

Hi Cplud Miera, I can see you ada Black Belt in cooking. Looks very sedap best ni.

I have always loved Malay food.....maybe should have married a Malay lady, ha ha.
Telah berlabur tirai Syaaban menjelma pula Ramadhan.
Saya ucapkan moga berjaya menunaikan puasa dengan Jayanya.
My best regards.
Lee.

cplud miera said...

@uncle lee: thanx uncle. Amiin, thanx for your doa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena