Wednesday, August 3, 2011

2nd Ramadhan......

Salam Ramadhan to all,

Alhamdulillah semalam berbuka ngn mee goreng. Kitrg cam tak lalu jer nk makan nasi. Today pon tak taula nak berbuka ape. Cam tak nak makan nasi. Actually, my housemate yg masak ni, saje nk tengok cara die masak. Sedaap, dah boleh kawen si ain ni ;) Cplud jadi pemerhati merangkap assistant ain dan tolong goreng fries jer. Papepon menu berbuka korang, kite harus bersyukur dengan rezeki yang Allah SWT kurniakan buat kita semua. Amiiin ;)

8 comments:

anymz said...

sama la akak pun berbuka dgn mi semalam tapi ada gak nasi dgn masak lomak tu..budak2 bujang kat rumah ni mesti nak nasi..

cplud miera said...

@anymz: yeke kak? huhu~ cm mls jer nk makan nasi putih, tp klu wat nasi lemak ke nasi myk ke baru berselera sket kot. huhuhu

example010 said...

wow.. cam sedap mee goreng.. dgrnye ade org tu kuar masuk bank pelaburan pagi td..huhu

cplud miera said...

@example: cesss..hahah~ tu pelaburan mase depan kut

aDda said...

tergugat iman tgok mee goreng ni...huhu

cplud miera said...

@ada: sabo2.. lmbt lg tuh nk berbuka ;)

Abang Jonni said...

huhuhu... nampak menyelerakan...

cplud miera said...

@abg jonni: huhuhu~ kene cube nih tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena