Monday, February 6, 2012

Kad Kawen..........

Salam to all readers,

Alhamdulillah, kad kawen sudah siap dan sedia untuk diedarkan. Suka sgt. Cute!!!


Cplud tempah printing kt de' home project. Korang bole search kt fb kt bawah ni.

De' home project


Thanx to owner nadia & husband sebab sgt sporting. Khidmat printing de' home project menerima design yg customer request. Cplud design dan bg kt nadia. But unfortunately prob wif the size yg cplud design. And cplud decided juz give the idea to nadia & let she redesign it mengikut kehendak file asal cplud. Asalnya nk print sendiri kt kedai, tp mahal dan margin pulak cm larik jer. Alhamdulillah dipertemukan ngn de' home project mase tgk mencari khidmat printing yg bole ikut design yg kite nak. Finally i got it dan sgt2 suka!!!

Okeh korang, jom lihat kad yg sgt cute ni ya! Sebelum terlupa, nk habaq price for the printing cm cplud ni. A4 lipat 2 harganya RM0.55. Untuk A4 lipat 3 RM0.65 (kalau xsilap la)..

Now kene bersiap tulis jemputan before diedarkan. Sangat teruja! Okeh, jumpe di laen entry ya ;) Doakan perjalanan majlis kami berjalan dengan lancar. Amiin ;)

6 comments:

AYuNG said...

xda link pun..

btw, cntek kad=)

cplud miera said...

@ayung: ayung buka fb, taip je de' home project. ayung, nnt emel la alamt. nnt cplud pos kad ;)

aiNulHusNa ^-^ said...

cantik la kad kwin k.mira..cute ^-^ nnt jgn lupa jmput yea.hehe.. skrg hsna keje smbilan kt Libry USIM nuh.. ♥ :)

cplud miera said...

@husna: laa yeke? duk mane? k, nnt akk bg yer. xtau pon husna keje libry. duk umh abg kt jati ke?

aiNulHusNa ^-^ said...

ok :D
duk kt aras 2.unit sirkulasi :)
~~
xpn.. duk kuarters klia.. Umi hsna nk anak dara dia duk ngn dia lg..hehe ^-^

cplud miera said...

@husna: orait. name penuh emel kt akk yer. miera486@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena